Genealogie Sepers » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 1.126:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelis Vermeulen (1812-1859) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelis Vermeulen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Sjoerd Tjerks van 't Zet (1812-1892) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Sjoerd Tjerks van 't Zet.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Romke Jans Buwalda (1813-1879) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Romke Jans Buwalda.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johannes van Veen (1815-1849) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johannes van Veen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Adrianus van Cappellen (1817-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Adrianus van Cappellen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan de Ruiter (1818-1891) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan de Ruiter.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria van Cappellen (1818-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria van Cappellen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gerrit Langeraar (1818-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gerrit Langeraar.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gijsbertus de Wit (1819-1877) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gijsbertus de Wit.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Binnendijk (1819-1897) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Binnendijk.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.