Genealogie van de familie Schrader » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 301 - 307 van 307:

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Paulus Davine van der Wielen (overleden in 1963), een kind van Wilhelmus Hendrikus van der Wielen en Theresia Clementine Koppens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Rijckheyt, centrum voor regionale geschiedenis gevonden, die nieuwe informatie biedt over Paulus Davine van der Wielen (overleden in 1963), een kind van Wilhelmus Hendrikus van der Wielen en Theresia Clementine Koppens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabeth Anna Anthonia Bauman (overleden in 1965), een kind van Casper Bauman en Maria Verbeek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Gerardus van der Helm (overleden in 1965), een kind van Adrianus van der Helm en Hendrina van Santen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geertruida Anna van Tol (overleden in 1968), een kind van Georgius van Tol en Maria Petronella Kelder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Cornelis van Tol (overleden in 1968), een kind van Georgius van Tol en Maria Petronella Kelder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief RK Friesland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wibertus Antonius (Bertus) Visser (overleden in 2019), een kind van Cornelis Gerhardus Visser en Carolina Geertruida Poiesz, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.