Genealogie Schimmel » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 161:

Jannigje van Gelderen is geboren op 23 april 1831 te Ameide. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Ameide » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Martinus de Jong is geboren op 22 oktober 1832 te Meerkerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Meerkerk » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Hendrik de Kruik is overleden op 16 januari 1833 te Ameide. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Ameide » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Klaas Speijer is geboren op 21 februari 1833 te Meerkerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Meerkerk » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Arie van Peet en Niesje de Vaal zijn getrouwd op 14 november 1833 in Lexmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Lexmond » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Hendrik van der Vlist is geboren op 13 december 1833 te Lexmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Lexmond » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Izaäk van Peet is geboren op 6 februari 1834 te Lexmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Lexmond » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Martinus de Jong is overleden op 7 september 1834 te Meerkerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Meerkerk » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Martina de Jong is geboren op 5 mei 1835 te Meerkerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Meerkerk » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Gijsje van Peet is geboren op 26 april 1836 te Meerkerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Meerkerk » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.