Voornaeme Geslachte en Eenvoudige Luyde » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 347:

Margrieta Ida de GELDER is geboren op 26 september 1688 te Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Doopboek RK kerk.

Bekijk suggestie

Margrieta Ida de GELDER is geboren op 26 september 1688 te Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Doopboek NH kerk.

Bekijk suggestie

François van RENSSELAER is geboren op 6 januari 1689 te Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Doopboek RK kerk.

Bekijk suggestie

François van RENSSELAER is geboren op 6 januari 1689 te Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Doopboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Jeremias van RENSSELAER is geboren op 4 september 1690 te Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Doopboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Jeremias van RENSSELAER is geboren op 4 september 1690 te Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Doopboek RK kerk.

Bekijk suggestie

Anna Cornelia van RENSSELAER is geboren op 28 februari 1691 te Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Doopboek RK kerk.

Bekijk suggestie

Anna Cornelia van RENSSELAER is geboren op 28 februari 1691 te Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Doopboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Johanna de GELDER is geboren op 6 maart 1692 te Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Doopboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Gijsbert de HEER en Maaiken VERRIPS zijn getrouwd op 2 mei 1706 in Zijderveld. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Zijderveld » Trouwboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.