Voornaeme Geslachte en Eenvoudige Luyde » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 333:

Joannes HEEREN en Maria TOPS zijn getrouwd op 27 oktober 1817 in Oerle. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oerle » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Theodora JANZEN is geboren op 24 november 1817 te Nuenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Nuenen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johannes OIJEN en Martina Hendrina VERHOEVEN zijn getrouwd op 21 december 1817 in Budel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Budel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Peter STOFFELS en Adriaantje POOTS zijn getrouwd op 20 december 1818 in Budel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Budel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Maria Catharina SOETHOUT is geboren op 11 januari 1819 te Budel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Budel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Lambert OIJEN en Antonia Johanna VERHOEVEN zijn getrouwd op 19 december 1819 in Budel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Budel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrikus POOTS en Hendrina DAMEN zijn getrouwd op 5 maart 1820 in Heeze. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Heeze » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Adrianus KEERISSE en Joanna Maria van der HEIJDEN zijn getrouwd op 6 oktober 1821 in Eersel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eersel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Josephus HEEREN en Lucia LEPELAARS zijn getrouwd op 3 november 1821 in Eersel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eersel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Elisabeth van de LOVEREN is geboren op 9 maart 1822 te Helmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Helmond » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.