Genealogie Rongen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 219:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Kraaijo (1870-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Kraaijo.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria Elisabeth Philipsen (1871-1948) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria Elisabeth Philipsen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Martinus Stiphout (1871-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Martinus Stiphout.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Martinus Rongen (1872-1929) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Martinus Rongen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johannes Peters (1872-1931) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johannes Peters.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Martinus Kateman (1872-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Martinus Kateman.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria Catharina Beckers (1874-1961) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria Catharina Beckers.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gerardus Hendrikus Rongen (1875-1937) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gerardus Hendrikus Rongen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria van Bochove (1875-1944) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria van Bochove.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Thomas Michels (1875-1945) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Thomas Michels.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.