Genealogie Ron Roddenhof » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 231 - 235 van 235:

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Maria Lucassen (overleden in 1946), een kind van Peter Lucassen en Jansen, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Geertjen Peters

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over nn Roddenhof (overleden in 1954), een kind van Hendrikus Roddenhof en Hendrika Johanna Wetering, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Jan Wetering (overleden in 1958), een kind van Bertus Wetering en Hendrika Johanna Binnenmars, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik ten Brinke (overleden in 1960), een kind van Cornelius ten Brinke en Alijda Stappenbeld, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Berendina Molderink (overleden in 1961), een kind van Marten Molderink en Everdina Braakman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.