Genealogie Romeijnders » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 74.238:

Er is een akte bij Stadsarchief Breda gevonden, die nieuwe informatie biedt over Theophilus Snellen (geboren in 1649), een kind van Willem Snellen en Catharina Verhoeven, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Langstraat Heusden Altena gevonden, die nieuwe informatie biedt over Janneken Broeders (geboren in 1652), een kind van Pieter Broeders en Lijsbeth van der Plas, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Abraham Verster (geboren in 1653), een kind van Abraham Verster en Cornelia Daesdonck, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bertina van Grinsven (geboren in 1653), een kind van Jacobus van Grinsven en Maria de Groot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hilleken Bukentop (geboren in 1654), een kind van Matthijs Bukentop en Engelken Luijcas, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Annetjen (geboren in 1658), een kind van Arien Pieterse Post en Claertje Jaspers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Dordrecht gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes (geboren in 1661), een kind van Jacob Boers en Maria Cloens, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Johanna Boers

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Langstraat Heusden Altena gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aeltje van der Hoeven (geboren in 1662), een kind van Govert van der Hoeven en Catelijn van Gils, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia van Loon (geboren in 1663), een kind van Joannes van Loon en Maria de Bal, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Stoffel (geboren in 1663), een kind van Johannes Lagendael en Catharina Deijnoot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.