Genealogie Rijerkerk - Bronner » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 311 - 318 van 318:

Dirk Ariesz BRONNER is overleden op 10 december 1810 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Dirk Ariesz BRONNER is overleden op 10 december 1810 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Register van overledenen.

Bekijk suggestie

Aafje PETRUS is geboren op 10 augustus 1812 te Medemblik. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Medemblik » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Machiel BRONNER is geboren op 7 oktober 1812 te Medemblik. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Medemblik » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Antje Reiniersd SCHEERDER is overleden op 26 februari 1813 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Antje Ariesd BRONNER is overleden op 11 juni 1813 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Cornelis Willemsz MAAS is overleden op 22 juni 1813 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Gerrit Klaasz NOTTELMAN en Suzanna Jacoba KOPPEN zijn getrouwd op 25 juli 1813 in Obdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Obdam » Katholieke trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.