Genealogie Rijerkerk - Bronner » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 158:

Egbertus Joannesz BOERGERINK en Berendina Hendriksd SCHAEPERS zijn getrouwd op 8 december 1831 in Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jan WALHOF en Berendina BRETELER zijn getrouwd op 13 februari 1833 in Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Johannes Petrus De JONG is geboren op 3 juni 1834 te Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Grades Gerritsz Ter HORST is overleden op 7 augustus 1834 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Willem Jansz Ter HORST is overleden op 10 juli 1835 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Gerridina Ter HORST is overleden op 10 augustus 1835 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Doodgeboren Zoon Ter HORST is overleden op 5 november 1835 te Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Doodgeboren Zoon Ter HORST is geboren op 5 november 1835 te Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Bernardus Gerritsz Ter HORST is overleden op 25 november 1835 te Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johannes Bernardusz HEININK en Geertruid OTTENHOF zijn getrouwd op 24 november 1836 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.