Genealogie Rijerkerk - Bronner » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 313:

Albertus SCHOLTEN is geboren op 22 februari 1814 te Rolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Rolde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Albert Jacobs ROLDE is geboren op 25 december 1814 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Albertus Michielsz DASSEN en Lamberdina Hendrica Henrikusd PRINS zijn getrouwd op 21 april 1815 in Dwingeloo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Dwingeloo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Michiel DASSEN is geboren op 25 januari 1816 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Klaas WOLTMAN is geboren op 4 december 1816 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Zwaantje KARSTSDR is overleden op 4 maart 1817 te Hoogeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Hoogeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Klaas Jans TUIT is geboren op 31 mei 1817 te Nijeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Nijeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Henricus Conradus PRINS is overleden op 2 oktober 1817 te Coevorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Coevorden » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Klaas ROLDE is geboren op 9 november 1817 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Gijsbertus Frederikus Philippusz MARCHANT en Arnoldina Jansd NOTTEN zijn getrouwd op 20 november 1818 in Coevorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Coevorden » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.