Genealogy Richard Remmé, The Hague, Netherlands » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 202:

Anna Goudswaard is geboren op 8 januari 1713 te Dinteloord. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Dinteloord » Doopboeken Hervormd.

Bekijk suggestie

Hendrik Oostdijck is geboren op 14 mei 1713 te Halsteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Halsteren » Doopboeken Hervormd.

Bekijk suggestie

Jacob Willem van der Brugghen en Anthonia Anna de Casembroot zijn getrouwd op 2 september 1714 in Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Trouwboeken Katholiek.

Bekijk suggestie

Elisabetha Jansse Vos is geboren op 12 oktober 1715 te Wouw. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Wouw » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Wilhelmina de Weert is geboren op 3 juli 1716 te Steenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Steenbergen » Doopboeken Katholiek.

Bekijk suggestie

Joost Gerrit van Wassenaar Veur is geboren op 31 oktober 1716 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Doopboeken Katholiek.

Bekijk suggestie

Dirk Willem van der Brugghen is geboren op 24 februari 1717 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Doopboeken Katholiek.

Bekijk suggestie

Petronaella Druschke is geboren op 12 mei 1717 te Willemstad. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Willemstad » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Willemstad.

Bekijk suggestie

Henricus van Isselmuden is geboren op 17 april 1719 te Steenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Steenbergen » Doopboeken Katholiek.

Bekijk suggestie

Susanna Korenkopers is overleden op 18 september 1719 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.