Genealogy Richard Remmé, The Hague, Netherlands » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 83:

Gerard Callenberg Baartmans is geboren op 2 mei 1745 te Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Doopboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Gerard Callenberg Baartmans is geboren op 2 mei 1745 te Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Doopboek Waalse kerk.

Bekijk suggestie

Gerard Callenberg Baartmans is geboren op 2 mei 1745 te Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Doopboek RK kerk.

Bekijk suggestie

Floris Adriaan van Hall en Anna van Noorle zijn getrouwd op 29 april 1760 in Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Trouwboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Floris Adriaan van Hall en Anna van Noorle zijn getrouwd op 29 april 1760 in Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Trouwboek Waalse kerk.

Bekijk suggestie

Floris Adriaan van Hall en Anna van Noorle zijn getrouwd op 29 april 1760 in Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Trouwboek RK kerk.

Bekijk suggestie

Floris Adriaan van Hall en Anna van Noorle zijn getrouwd op 29 april 1760 in Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Trouwboek gerecht.

Bekijk suggestie

Hendrik van der Does is overleden op 10 augustus 1764 te Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Begraafboek RK kerk.

Bekijk suggestie

Maurits Cornelis van Hall is geboren op 4 februari 1768 te Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Doopboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Maurits Cornelis van Hall is geboren op 4 februari 1768 te Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Doopboek Waalse kerk.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.