Genealogy Richard Remmé, The Hague, Netherlands » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 491 - 500 van 512:

Reino Luik is overleden op 4 september 1932 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Frans Laurens Hartong en Johanna Agatha Wilhelmina de Roode zijn getrouwd op 20 oktober 1932 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijkse bijlagen (BS).

Bekijk suggestie

Cornelia Henrietta Karreman is overleden op 26 maart 1933 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Jan Hartong en Maria Johanna Marta van der Put zijn getrouwd op 16 augustus 1934 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijkse bijlagen (BS).

Bekijk suggestie

Hendrikus Gerardus van Egmond is overleden op 27 augustus 1934 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Johan Joseph Wilem Pompe van Meerdervoort en Wijnanda Catharina Schottel zijn getrouwd op 29 augustus 1934 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijkse bijlagen (BS).

Bekijk suggestie

Johannes Theodorus Remmé en Gertrud Walter zijn getrouwd op 31 oktober 1934 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijkse bijlagen (BS).

Bekijk suggestie

Gerrit Noordermeer en Cornelia Wilhelmina van Amstel zijn getrouwd op 7 november 1934 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijkse bijlagen (BS).

Bekijk suggestie

Johanna Jacoba de Groot is overleden op 7 mei 1935 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Hendrik Hester Constantijn Castendijk is overleden op 1 juli 1935 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.