Fragment Bouwen en Erasmus Reijniers Gouda

Foto van Simon Blok
De publicatie Fragment Bouwen en Erasmus Reijniers Gouda is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 575 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 13 februari 2024.


Het Fragment Bouwen en Erasmus Reijniers Gouda is met veel puzzlewerk tot stand gekomen. Achteraf, dat wil zeggen na het lezen van de publicatie "Een merkwaardige Gouwenaar in de 17e eeuw van Dr.IR.G.A.C.Blokdeels verspilde moeite want daarin in het deel van Bouwen Reijniers uitgebreid beschreven. Het deel Erasmus Reijniers is een uitbreiding naar onder andere de bekende Neeltje Erasmus. Het fragment is samengesteld aan de hand van akten uit de publicatie Beknopte Transcripties van Goudse Weesäkten.De akten in het fragment verwijzen via "nr" en "fs#" naar de scans van de originelen in Family Search. Het fragment is waar mogelijk aangevuld met andere brongegegevens maar is zeker niet volledig.

 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van Simon Blok

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van Simon Blok

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!