Genealogie Putz Quaadgras Visser Zwart » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 20:

Mattheus Poelman is geboren op 12 maart 1806 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Reijk Groen is geboren op 11 september 1806 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Neeltje van der Blom is geboren op 13 september 1806 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Pieter Poelman is overleden op 2 maart 1808 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Pieter Poelman is overleden op 2 maart 1808 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Register van overledenen.

Bekijk suggestie

Jannetje Kamerling is geboren op 10 april 1808 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Maria van der Blom is geboren op 13 april 1811 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jannetje van der Blom is geboren op 13 april 1811 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Maria van der Blom is overleden op 15 september 1813 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Bernardus Poelman is overleden op 27 juni 1814 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.