Genealogie Praats en Praets » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 689:

Henrica Van Lee is overleden op 12 september 1817 te Soerendonk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Soerendonk » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Allegonda PRAATS is geboren op 3 december 1817 te Maarheeze. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Maarheeze » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Godefridus PRAATS is geboren op 3 december 1817 te Maarheeze. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Maarheeze » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Petronella Davits is geboren op 7 januari 1818 te Budel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Budel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Marcelus Lamers is geboren op 27 januari 1818 te Budel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Budel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Godefridus PRAATS is overleden op 1 april 1818 te Maarheeze. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Maarheeze » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Antonius Van der Sanden en Maria Boelens zijn getrouwd op 30 mei 1818 in Soerendonk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Soerendonk » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Agneta Deckers is overleden op 3 juli 1818 te Nuenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Nuenen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Aldegonda Scheepers is geboren op 17 december 1819 te Helmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Helmond » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Joanna Catharina Bisschops is geboren op 15 februari 1820 te Deurne. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Deurne » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.