Genealogie Post-Oost » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 151:

Judik Donkersloot is geboren op 26 oktober 1820 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Aalst » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johanna van Heemskerk is overleden op 27 december 1820 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Aalst » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johanna Schreuders is geboren op 8 juni 1822 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Aalst » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

David Hartog is geboren op 15 augustus 1822 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Nicolaas Kennis en Hendrina Didden zijn getrouwd op 15 november 1823 in Budel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Budel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Pieternella (Peternel) Dielis van Dun is overleden op 22 november 1823 te Oirschot. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oirschot » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Maria van Poppel is geboren op 18 februari 1824 te Luyksgestel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Luyksgestel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Waltherus (Wouter) (Tilemans) Tielemans is overleden op 15 maart 1825 te Hooge en Lage Mierde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Hooge en Lage Mierde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrikus Vriends is geboren op 13 april 1825 te Helmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Helmond » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Lena Lievaardt is geboren op 9 juni 1825 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Aalst » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.