Genealogie Omlo(o) » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 63:

Gerardus Antonius Bergman en Roelfien Densing zijn getrouwd op 6 december 1887 in Borger. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Borger » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jantje (Johanna) Omlo is geboren op 2 december 1888 te Assen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Assen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrika Omlo is geboren op 12 december 1888 te Assen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Assen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Joannes Jacobus Omlo is overleden op 13 februari 1889 te Assen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Assen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johannes Hogenbirk en Margaretha Anna Omlo zijn getrouwd op 4 mei 1890 in Assen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Assen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrik Troost is geboren op 21 september 1890 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Christina Cornelia Hogenbirk is geboren op 6 april 1891 te Assen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Assen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Wilhelmus Omlo is geboren op 3 mei 1891 te Assen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Assen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

NN Omlo is geboren op 26 november 1891 te Assen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Assen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

NN Omlo is overleden op 26 november 1891 te Assen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Assen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.