Genealogie Noardeast-Fryslân » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 39 van 39:

Theunis Hendrikus van Berkum en Leentje Jans Dekema zijn getrouwd op 25 januari 1806 in Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Katholieke trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Theunis Hendrikus van Berkum en Leentje Jans Dekema zijn getrouwd op 25 januari 1806 in Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Ondertrouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Theunis Hendrikus van Berkum en Leentje Jans Dekema zijn getrouwd op 25 januari 1806 in Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Coenraad Jansz Bakker en Geertje Aaris Ruijter zijn getrouwd op 25 februari 1808 in Wijdenes. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Wijdenes » Impost op trouwen.

Bekijk suggestie

Jacobje Landman is geboren op 5 november 1808 te Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jacobje Landman is geboren op 5 november 1808 te Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Katholieke doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Elisabeth van Berkum is geboren op 21 maart 1809 te Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Elisabeth van Berkum is geboren op 21 maart 1809 te Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Katholieke doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jan Broertjes is geboren op 23 oktober 1809 te Spanbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Spanbroek » Katholieke doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.