Genealogie Noardeast-Fryslân » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 507:

Klaas Berends van der Weide is overleden op 14 maart 1814 te Zuidlaren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Zuidlaren » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Wilhelmina Gijsberta Petronella Los is geboren op 22 december 1814 te Peize. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Peize » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hindrika Borgers is geboren op 15 maart 1815 te Emmen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Emmen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrik Jan Drenthen en Johanna Harms zijn getrouwd op 2 mei 1815 in Dalen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Dalen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Douwe Jochums Boxma en Annegje Jacobs Bisschop zijn getrouwd op 14 maart 1816 in Smilde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Smilde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Albert Anthonij is overleden op 20 april 1816 te Smilde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Smilde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Lambert Harms Gortmaker en Trijntien Geerts Kremer zijn getrouwd op 14 juli 1816 in Borger. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Borger » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrik Andries Emmink en Zwaantje Jans Hunze zijn getrouwd op 27 juli 1816 in Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Wilhelmina Albertus Koops is geboren op 1 oktober 1816 te Vries. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Vries » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Daniel Jacobs Jippes is geboren op 19 december 1816 te Smilde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Smilde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.