Genealogie Naessens » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 131:

Brigitta de Groot is overleden op 13 januari 1686 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Johan van Akerlaken en Petronella Merens zijn getrouwd op 28 april 1693 in Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Johan van Akerlaken en Petronella Merens zijn getrouwd op 28 april 1693 in Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Huwelijksafkondigingen.

Bekijk suggestie

Hercules Mr. de Vries en Maria Sonck zijn getrouwd op 6 februari 1695 in Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Hercules Mr. de Vries en Maria Sonck zijn getrouwd op 6 februari 1695 in Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Huwelijksafkondigingen.

Bekijk suggestie

Pieter Janz Stoel en Lijsbet Willems zijn getrouwd op 29 juli 1696 in Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Pieter Janz Stoel en Lijsbet Willems zijn getrouwd op 29 juli 1696 in Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Huwelijksafkondigingen.

Bekijk suggestie

Jan Pieters Stoel is geboren op 7 mei 1697 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Lutherse doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jan Pieters Stoel is geboren op 7 mei 1697 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Lucas van Neck Merens is geboren op 26 juli 1698 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Lutherse doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.