Genealogie Meert - Dressler » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 141:

Joannes Baptista Meert en Constantia Van Gansbeeck zijn getrouwd op 3 juli 1780 in Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » DTB Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Joannes Baptista Meert is overleden op 22 februari 1782 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » DTB Begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Maria Anna Franck is geboren op 1 januari 1783 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Petrus Van De Meerssche en Maria Joanna Meert zijn getrouwd op 11 mei 1784 in Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » DTB Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Joanna (Jeanne) Thienpont is overleden op 16 januari 1785 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » DTB Begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Amandus Meert is overleden op 15 juli 1785 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » DTB Begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Petrus Joannes Van De Meerssche is geboren op 18 augustus 1785 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Joannes (Jean) Meert is overleden op 27 december 1785 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » DTB Begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Isabelle Van De Meerssche is geboren op 16 mei 1787 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Gregorius Meert en Joanna Catharina De Meel zijn getrouwd op 22 april 1788 in Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » DTB Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.