Genealogie N.P. Mantel » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 201 - 209 van 209:

Heertje Mantel en Janke van der Vecht zijn getrouwd op 16 mei 1930 in Zweeloo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Zweeloo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Ake Auwema is overleden op 11 februari 1931 te Emmen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Emmen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Ake Babtist en Anna Maria Hölscher zijn getrouwd op 2 mei 1931 in Emmen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Emmen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jan Kliphuis is overleden op 2 december 1932 te Assen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Assen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Lambertus van Hirton is overleden op 3 februari 1945 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Everdina van der Weerd is overleden op 7 februari 1950 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jantje Lantinga is overleden op 29 januari 1953 te Vledder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Vledder » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jan Willem Bredewoud is overleden op 18 juli 1955 te Beilen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Beilen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Klaas Zilver is overleden op 11 oktober 1957 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.