Genealogie N.P. Mantel » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 264:

Janna Trip is geboren op 16 april 1866 te Onstwedde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Onstwedde » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Pieter Haak is geboren op 22 september 1866 te Winsum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winsum » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hillegien Visser is geboren op 18 december 1867 te Leek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Leek » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Ida Antina van der Grijspaarde is geboren op 13 februari 1868 te Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Albert Jansen en Jacoba Agatha Conradie zijn getrouwd op 13 mei 1869 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Frederik Tol is geboren op 10 april 1870 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Dirk Jansen is geboren op 8 mei 1870 te Leek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Leek » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Theodorus Corbach is geboren op 14 augustus 1870 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jetse Pettinga is geboren op 23 februari 1871 te Zuidhorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Zuidhorn » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Ake Auwema en Martje Braamhorst zijn getrouwd op 13 mei 1871 in Onstwedde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Onstwedde » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.