Genealogie Maat (Vlaardingen/Rotterdam) » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 67:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Willem Steenhoek (1907-1986) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Willem Steenhoek.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Teunis Maat (1907-1994) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Teunis Maat.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Evelina van de Ridder (1908-1999) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Evelina van de Ridder.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Laurentia Petronella Maat (1909-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Laurentia Petronella Maat.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Suzanna Maat (1909-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Suzanna Maat.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Wilhelmina Flora van den Berg (1911-2003) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Wilhelmina Flora van den Berg.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Sophia Maat (1913-1999) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Sophia Maat.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelis Maat (1913-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelis Maat.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jacoba Overkleeft (1915-1996) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jacoba Overkleeft.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Pieter Maat (1916-1941) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Pieter Maat.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.