Genealogie Maat (Vlaardingen/Rotterdam) » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 154:

Teuntje de Bruijn is geboren op 22 september 1864 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Philippus Antoniusz Maat en Alida Maria van Eijk zijn getrouwd op 17 juni 1865 in Overschie. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Overschie » Huwelijkse bijlagen (BS).

Bekijk suggestie

Antonie Maat is geboren op 10 april 1866 te Overschie. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Overschie » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Arie Maat en Adriana Verburg zijn getrouwd op 28 april 1866 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijkse bijlagen (BS).

Bekijk suggestie

Theoodorus Josephus Maat is geboren op 13 april 1867 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Hendrik Johannes Pietersz Maat en Cornelia Maria Eusman zijn getrouwd op 4 september 1867 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijkse bijlagen (BS).

Bekijk suggestie

Stephanus Maat is geboren op 19 april 1868 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Petrus Jacobus Hendriksz Maat is geboren op 3 juni 1868 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Adriana van den Berg is overleden op 19 februari 1869 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Arie Maat en Anna van der Hurg zijn getrouwd op 26 april 1869 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijkse bijlagen (BS).

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.