Stamboom familie janssen-ronden-lemmens-hochstenbach » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 61:

Cornelia Vermeeren is geboren op 26 mei 1806 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Cornelia Vermeeren is overleden op 29 mei 1806 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Begraafakten.

Bekijk suggestie

Joannes Baptista Vermeeren is geboren op 14 juni 1807 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Jacobus Meeuwis (Koos) Vermeeren is overleden op 24 mei 1811 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jacobus Meeuwis (Koos) Vermeeren is overleden op 24 mei 1811 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Begraafakten.

Bekijk suggestie

Bartholomeus (Bart) Vermeeren is overleden op 22 januari 1822 te Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Burgerlijke Standregister / Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Charles Louis St. Aubin Martin De Roy Van Zuijdewijn is geboren op 8 december 1825 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jacobus Hermanus van Mierlo en Maria Elisabeth de Bruyn zijn getrouwd op 19 november 1851 in Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Anna Cornelia Born is geboren op 10 november 1852 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johannes Wilhelmus Jacobus van Mierlo is geboren op 11 november 1852 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.