Genealogie Lagas-Knoester » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 549:

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dirk van der Harst (overleden in 1815), een kind van Benjamin Dirkse van der Harst en Immetje Arens Keus, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Archief Westland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerritje Broekman (geboren in 1815), een kind van Hendrik Broekman en Adriana (Adriaantje) Maarleveld, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Haags Gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacob Fieret (geboren in 1816), een kind van Gijsbert Maartense Fieret en Anna Cornelisse Taal, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Haags Gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Simon de Graaf (geboren in 1817), een kind van Willem Frederik de Graaf en Kniertje Groen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Haags Gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Ros (geboren in 1817), een kind van Leendert Ros en Chieltje Willemsdr den Heijer, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Maria Ros

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Haags Gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Knoester (geboren in 1818), een kind van Leendert Knoester en Jacoba (Jaapje) Hendriksdr de Kraa, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Haags Gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dirk Pronk (geboren in 1818), een kind van Cornelis Michielse Pronk en Klazina Willems van der Burg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Ment Pronk (overleden in 1818), een kind van Pieter Pronk en Maria Dirkse den Heijer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Haags Gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Ment Pronk (overleden in 1818), een kind van Pieter Pronk en Maria Dirkse den Heijer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Haags Gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klaar de Graaf (geboren in 1819), een kind van Willem Frederik de Graaf en Kniertje Groen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.