Genealogie Kuperus en Moeys » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 231 - 235 van 235:

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacoba Knottenbelt (overleden in 1948), een kind van Johannes Wilhelmus Knottenbelt en Alida Middelbeek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacoba Knottenbelt (overleden in 1948), een kind van Johannes Wilhelmus Knottenbelt en Alida Middelbeek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Samuëla Jacoba van Esveld (overleden in 1955), een kind van Dirk Frederik Esveld, van en Alexandrina Justina Frederika Collard, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Neeltje van der Meulen (overleden in 1957), een kind van Gerrit Meulen, van der en Trijntje Kuperus, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elizabeth Knottenbelt (overleden in 1960), een kind van Johannes Wilhelmus Knottenbelt en Alida Middelbeek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.