Genealogie Koldewijn - van Delden - Solleveld - Miggels - Vellekoop - Jurriens » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 101:

Cornelis Gerritsz de Waal en Wilhelmina van Eepen zijn getrouwd op 7 april 1741 in Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Trouwboek Waalse kerk.

Bekijk suggestie

Cornelis Gerritsz de Waal en Wilhelmina van Eepen zijn getrouwd op 7 april 1741 in Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Trouwboek RK kerk.

Bekijk suggestie

Cornelis Gerritsz de Waal en Wilhelmina van Eepen zijn getrouwd op 7 april 1741 in Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Trouwboek gerecht.

Bekijk suggestie

Bernd Teunissen Kool en Ariaantje Govertsen zijn getrouwd op 27 oktober 1743 in Zijderveld. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Zijderveld » Trouwboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Nn Kool is overleden op 16 maart 1744 te Zijderveld. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Zijderveld » Begraafboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Ingen Kool is geboren op 18 juli 1745 te Zijderveld. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Zijderveld » Doopboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Teunis Kool is geboren op 1 november 1747 te Zijderveld. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Zijderveld » Doopboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Govert Barends Kool is geboren op 21 september 1749 te Zijderveld. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Zijderveld » Doopboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Bart Kool is geboren op 11 november 1750 te Zijderveld. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Zijderveld » Doopboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Ingen Kool is geboren op 12 maart 1753 te Zijderveld. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Zijderveld » Doopboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.