Genealogie Koldewijn - van Delden - Solleveld - Miggels - Vellekoop - Jurriens » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 468:

Jenneken Koldewei is geboren op 23 augustus 1818 te Netterden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Netterden » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Johannes Gesinus Klawer is geboren op 25 september 1818 te Wisch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wisch » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Theodora Catharina Hulscher is geboren op 17 februari 1819 te Wisch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wisch » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Johanna Hendrika Pott is geboren op 25 februari 1819 te Borculo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Borculo » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Gart Hendrik Lankwarden is overleden op 10 april 1819 te Zelhem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zelhem » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Gerrit van Amerongen is overleden op 10 mei 1819 te Wehl. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wehl » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Janna Gesina Gijsbers is overleden op 26 juni 1819 te Winterswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Winterswijk » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Berend Oldenkamp is geboren op 13 september 1819 te Vorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Vorden » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Hendrika Brinkerhof is geboren op 4 oktober 1819 te Vorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Vorden » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Sevrien Koldeweij is geboren op 17 oktober 1819 te Wisch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wisch » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.