Genealogie Koldewijn - van Delden - Solleveld - Miggels - Vellekoop - Jurriens » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 66:

Hermanus Vellekoop en Hendrika Lemstra zijn getrouwd op 8 december 1875 in Ulrum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Ulrum » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Garrit Hendrikus Huiskamp is overleden op 1 juni 1876 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Abraham Johannes Eijkman is geboren op 26 januari 1877 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Amalia Johanna Thiele is geboren op 4 december 1877 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Arnoldus Gerardus Christianus Eijkman is geboren op 26 februari 1879 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Catharina Derkina Hoeven is geboren op 16 april 1880 te Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Anna Elisabeth Eijkman is geboren op 7 september 1880 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Louisa Anna Maria Eijkman is geboren op 12 mei 1883 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Bonje Terpstra is geboren op 16 februari 1884 te Grootegast. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Grootegast » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hinderika Berntrop is geboren op 18 december 1884 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.