genealogieonline

Genealogie Ketelaars » Stamboom van Claes Jacop Claes de Keteler

Generatie 1

1.

Claes Jacop Claes de Keteler. Hij is getrouwd met Elisabeth N.n.

Zij kregen 5 kinderen:

Claes Jacop Claes is overleden voor 1539 in Oisterwijk.

Generatie 2

2.

Aelbert de Keteler, zoon van Claes Jacop Claes de Keteler en Elisabeth N.n. Aelbert is overleden.

3.

Elisabeth de Keteler, dochter van Claes Jacop Claes de Keteler en Elisabeth N.n. Elisabeth is overleden.

4.

Jacob de Keteler, zoon van Claes Jacop Claes de Keteler en Elisabeth N.n. Jacob is overleden.

5.

Jan Claes de Keteler, zoon van Claes Jacop Claes de Keteler en Elisabeth N.n. Hij is getrouwd met Willemken de Vriese, dochter van Willem Jans de Vriese. Willemken is overleden.

Zij kregen 1 kind:

Jan Claes is overleden.

6.

Mathijs de Keteler, zoon van Claes Jacop Claes de Keteler en Elisabeth N.n. Mathijs is overleden.

Generatie 3

7.

Claes Jan Claes de Ketelaer, zoon van Jan Claes de Keteler en Willemken de Vriese. Hij is getrouwd met Barbara Roeters, dochter van Henric Jan Roeters. Barbara is overleden.

Zij kregen 3 kinderen:

Claes Jan Claes is overleden voor 1606 in Oisterwijk.

Generatie 4

8.

Lucia de Ketelaer, dochter van Claes Jan Claes de Ketelaer en Barbara Roeters. Zij is getrouwd met Marten Andries Priems. Lucia is overleden.

9.

Maria de Ketelaer, dochter van Claes Jan Claes de Ketelaer en Barbara Roeters. Zij is getrouwd (1) op 4 december 1607 in Oisterwijk met Henric Herberts de Gort. Zij is getrouwd (2) december 1635 in Oisterwijk met Jan Peter Jans Swaenen. Maria is overleden voor 1646 in Oisterwijk.

10.

Peter Claessen Ketelaer, zoon van Claes Jan Claes de Ketelaer en Barbara Roeters, is geboren 1575 in Oisterwijk. Hij is getrouwd op 5 maart 1601 in Oisterwijk met Gerritken Wijten, dochter van Corstiaen Jan Anthonis Wijten en Lucia Wouter Jan Hessels. Gerritken is overleden voor 2 maart 1656.

Zij kregen 10 kinderen:

Peter Claessen is overleden voor 1643 in Oisterwijk.

Generatie 5

11.

Jenneken Ketelaers, dochter van Peter Claessen Ketelaer en Gerritken Wijten, is gedoopt op 21 november 1601 in Oisterwijk. Zij is getrouwd met Corstiaen Joannes Roestenborgh.

Zij kregen 5 kinderen:

Jenneken is overleden en is begraven op 31 mei 1667 in Tilburg.

12.

Nicolaa Ketelaers, dochter van Peter Claessen Ketelaer en Gerritken Wijten, is gedoopt op 14 december 1603 in Oisterwijk. Zij is getrouwd met Jan Peters Ariaens van Esch. Nicolaa is overleden.

13.

Antonius Ketelaers, zoon van Peter Claessen Ketelaer en Gerritken Wijten, is gedoopt op 16 juli 1606 in Oisterwijk. Antonius is overleden.

14.

Anna Ketelaers, dochter van Peter Claessen Ketelaer en Gerritken Wijten, is gedoopt op 5 augustus 1607 in Oisterwijk. Zij is getrouwd (1) met Marten Jan Martens van der Wouw. Zij is getrouwd (2) met Philips Corneüs Verbeeck.

Zij kregen 1 kind:

Anna is overleden.

15.

Corstiaen Ketelaers, zoon van Peter Claessen Ketelaer en Gerritken Wijten, is gedoopt op 25 april 1610 in Oisterwijk. Hij is getrouwd met Angela Peters Bernaerts Wagemaekers.

Zij kregen 2 kinderen:

Corstiaen is overleden voor 16 november 1647 in Oisterwijk.

16.

Jan Peter Ketelaers, zoon van Peter Claessen Ketelaer en Gerritken Wijten, is geboren 1613 in Oisterwijk. Hij is getrouwd voor 11 oktober 1641 met Anneken Witlocx, dochter van Adriaen Hendrick Adriaen Laureijs Witlocx en Cornelia Henrick Rochus Hendrixen. Anneken is overleden op 4 november 1686 in Hilvarenbeek.

Zij kregen 6 kinderen:

Jan Peter is overleden op 18 augustus 1680 in Hilvarenbeek.


Deze stamboom is beschikbaar in tekst, PDF, DOC en EPUB formaat en als stamboom in grafische vorm.

stamboom in grafische vormDOC

De publicatie Genealogie Ketelaars is samengesteld door (neem contact op).