Genealogie Jurronimo » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 59:

Jan van Gend is geboren op 18 augustus 1815 te Willemstad. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Willemstad » Burgerlijke stand van Willemstad.

Bekijk suggestie

Leendert van der Valk is overleden op 19 september 1817 te Steenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Steenbergen » Overlijdensregister 1816-1820.

Bekijk suggestie

Neeltje Hunter is geboren op 12 april 1818 te Willemstad. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Willemstad » Burgerlijke stand van Willemstad.

Bekijk suggestie

Pieter Jacobus Hunter is overleden op 23 september 1819 te Willemstad. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Willemstad » Burgerlijke stand van Willemstad.

Bekijk suggestie

Barendina Hunter is geboren op 14 september 1820 te Willemstad. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Willemstad » Burgerlijke stand van Willemstad.

Bekijk suggestie

Anna Georges Hunter is geboren op 5 december 1822 te Willemstad. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Willemstad » Burgerlijke stand van Willemstad.

Bekijk suggestie

Pieter Jacobus Hunter is geboren op 19 maart 1825 te Willemstad. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Willemstad » Burgerlijke stand van Willemstad.

Bekijk suggestie

Johanna Adriana Hunter is geboren op 10 februari 1827 te Willemstad. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Willemstad » Burgerlijke stand van Willemstad.

Bekijk suggestie

Freerk Wuffen van Norg is geboren op 21 mei 1829 te Essen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Essen » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Gesina Wuffen is overleden op 25 mei 1829 te Essen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Essen » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.