Genealogie Joannes van Velthuijsen (Oorsprong Culemborg, 't Goy, Houten, Schalkwijk, Werkhoven, Bunnik & Vechten, Tull en 't Waal, Jutphaas en Utrecht) » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 175:

Evert Schouten is geboren op 19 augustus 1824 te Eemnes. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Eemnes » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Neeltje van Nieuwenhuizen is overleden op 11 april 1826 te Woudenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Woudenberg » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Gerrit Jurling is geboren op 25 augustus 1826 te Baarn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Baarn » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johanna Nieuwenburg is geboren op 14 maart 1828 te Leusden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Leusden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Joannes Kok en Geertruij Hoksbergen zijn getrouwd op 22 juli 1828 in Hoogland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Hoogland » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Gijsbert Verhoeff en Henrica van de Bilt zijn getrouwd op 20 augustus 1828 in Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Johanna Schevers is geboren op 1 april 1829 te Renswoude. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Renswoude » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Cornelius van Veldhuizen is overleden op 4 mei 1830 te Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jan van de Hoven is overleden op 9 april 1831 te Hoogland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Hoogland » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Aart van Velthuizen en Richarda van de Hoven zijn getrouwd op 19 oktober 1831 in Hoogland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Hoogland » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.