Genealogie Hoogesteger » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 239:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria Hoogesteger (1870-1944) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria Hoogesteger.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria Hoogesteger (1870-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria Hoogesteger.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johanna van den Bosse (1870-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johanna van den Bosse.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Sara Hogesteger (1872-1955) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Sara Hogesteger.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Hoogesteger (1873-1959) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Hoogesteger.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hendrik Schaap (1875-1875) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hendrik Schaap.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jacobus Anthonie Hoogesteger (1875-1951) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jacobus Anthonie Hoogesteger.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gerard Hogesteger (1875-1966) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gerard Hogesteger.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Paulina Paauwe (1876-1953) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Paulina Paauwe.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Grada Johanna Maandag (1876-1957) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Grada Johanna Maandag.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.