Genealogie Haantjes » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 127:

Adrianus van den Bichelaer is geboren op 25 maart 1789 te Erp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Erp » Dopen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Jan Christ van den Oetelaar is geboren op 3 mei 1790 te Schijndel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Schijndel » Dopen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Agnes van Kilsdonk is geboren op 26 mei 1790 te Schijndel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Schijndel » Dopen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Hendrikus Verhagen is geboren op 30 augustus 1791 te Schijndel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Schijndel » Dopen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Martinus van den Bogaart is geboren op 9 maart 1792 te Erp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Erp » Dopen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Johannes Mange is geboren op 27 januari 1793 te Grave. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Grave » Dopen (Nederduits Gereformeerd).

Bekijk suggestie

Johannes Mange is geboren op 27 januari 1793 te Grave. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Grave » Dopen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Josephus Johannes Klaassen is geboren op 1 februari 1793 te Grave. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Grave » Dopen (Nederduits Gereformeerd).

Bekijk suggestie

Josephus Johannes Klaassen is geboren op 1 februari 1793 te Grave. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Grave » Dopen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Joannes Coenradus Lindner en Elisabeth Wilhelmina Laval dit Lolie zijn getrouwd op 7 april 1793 in Grave. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Grave » Trouwen (Schepenbank).

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.