Généalogie Famille Kuttler » François de LORRAINE ,comte de Lambesc, Bataille de Pavie (24 février 1525), comte d'Orgon (1506-1525)

Persoonlijke gegevens François de LORRAINE ,comte de Lambesc, Bataille de Pavie (24 février 1525), comte d'Orgon 


Gezin van François de LORRAINE ,comte de Lambesc, Bataille de Pavie (24 février 1525), comte d'Orgon

Heeft u aanvullingen, correcties of vragen met betrekking tot François de LORRAINE ,comte de Lambesc, Bataille de Pavie (24 février 1525), comte d'Orgon?
De auteur van deze publicatie hoort het graag van u!


Tijdbalk François de LORRAINE ,comte de Lambesc, Bataille de Pavie (24 février 1525), comte d'Orgon

  Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor browsers met Javascript ondersteuning.
Klik op de namen voor meer informatie. Gebruikte symbolen: grootouders grootouders   ouders ouders   broers-zussen broers/zussen   kinderen kinderen

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.

  • Of u kleine letters of hoofdletters intypt maak niet uit.
  • Wanneer u niet zeker bent over de voornaam of exacte schrijfwijze dan kunt u een sterretje (*) gebruiken. Voorbeeld: "*ornelis de b*r" vindt zowel "cornelis de boer" als "kornelis de buur".
  • Het is niet mogelijk om tekens anders dan het alfabet in te voeren (dus ook geen diacritische tekens als ö en é).Visualiseer een andere verwantschap

De getoonde gegevens hebben geen bronnen.

Over de familienaam De LORRAINE ,comte de Lambesc, Bataille de Pavie (24 février 1525), comte d'Orgon


Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen:
Philippe Kuttler, "Généalogie Famille Kuttler", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/genealogie-famille-kuttler/I10887.php : benaderd 21 mei 2024), "François de LORRAINE ,comte de Lambesc, Bataille de Pavie (24 février 1525), comte d'Orgon (1506-1525)".