Genealogie van het geslacht Dongelmans » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 146:

Gerritje Donkerman is geboren op 2 februari 1839 te Hoogland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Hoogland » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gerritje Donkerman is overleden op 16 maart 1839 te Hoogland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Hoogland » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Gerarda Kuipers is geboren op 27 maart 1839 te Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Warnar Willem van Beuzekom is overleden op 31 mei 1839 te Hoogland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Hoogland » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Teunis van 't Walderveen is geboren op 25 december 1839 te Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Ruiter is geboren op 26 december 1840 te Eemnes. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Eemnes » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Antonia van Asch is geboren op 31 juli 1844 te Leusden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Leusden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Wulphert Hoefsloot is geboren op 21 augustus 1844 te Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Joan Adolph Pommer en Wilhelmina Donkermans zijn getrouwd op 24 november 1845 in Hoogland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Hoogland » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Johannes Hendriks is geboren op 10 december 1845 te Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.