Genealogie van het geslacht Dongelmans » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 201 - 210 van 212:

Anne Maurits van der Veen is overleden op 9 september 1917 te Borculo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Borculo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Jacoba Kobus is overleden op 16 oktober 1919 te Borculo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Borculo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Johanna Petronella Gantvoort is overleden op 1 maart 1920 te Borculo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Borculo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Johanna Louisa Gantvoort is overleden op 12 maart 1920 te Neede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Neede » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Adriana Theodora van Rutten is overleden op 8 mei 1923 te Lichtenvoorde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Lichtenvoorde » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Nicolaas Alexander Moerings is overleden op 15 augustus 1926 te Winterswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Winterswijk » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Johannes Voordouw is overleden op 5 juni 1931 te Neede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Neede » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Boukje Gorter is overleden op 3 januari 1932 te Borculo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Borculo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Gijsje Bakker is overleden op 26 december 1932 te Neede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Neede » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Gezina Hendrika Gantvoort is overleden op 10 april 1933 te Borculo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Borculo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.