Généalogie des descendants de Noel Morin et d'Hélène Desportes » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 46:

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Clasina Sulkers (geboren in 1865), een kind van Johannis Sulkers en Adriana Vissers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonia Sulkers (geboren in 1866), een kind van Johannis Sulkers en Adriana Vissers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Vriens (geboren in 1867), een kind van Cornelis Vriens en Wilhelmina Jiskoot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacob Vriens (geboren in 1868), een kind van Cornelis Vriens en Wilhelmina Jiskoot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Sulkers (geboren in 1869), een kind van Johannis Sulkers en Adriana Vissers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Vriens (overleden in 1870), een kind van Cornelis Vriens en Wilhelmina Jiskoot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Vriens (geboren in 1870), een kind van Cornelis Vriens en Wilhelmina Jiskoot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonia Sulkers (overleden in 1870), een kind van Johannis Sulkers en Adriana Vissers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Sulkers (overleden in 1870), een kind van Johannis Sulkers en Adriana Vissers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Vriens (overleden in 1870), een kind van Cornelis Vriens en Wilhelmina Jiskoot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.