Genealogie De Bruine Duiveland » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 22:

Outjer Jacobsz Baas is geboren op 8 maart 1776 te Andijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Andijk » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jacob Willemsz de Haas is overleden op 20 september 1780 te Andijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Andijk » Gereformeerde begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Dieuwertje Dirks Schoenmaker is overleden op 30 december 1781 te Andijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Andijk » Gereformeerde begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Scoutje Jans is overleden op 20 augustus 1785 te Andijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Andijk » Gereformeerde begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Maria de Groot is geboren op 17 april 1787 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jan Goos is geboren op 15 juli 1790 te Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Katholieke doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Baukje Tjiddes is geboren op 10 oktober 1790 te Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Katholieke doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jan Enzlin en Grietje Mosch zijn getrouwd op 11 mei 1806 in Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Katholieke trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jan Enzlin en Grietje Mosch zijn getrouwd op 11 mei 1806 in Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Ondertrouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jan Enzlin en Grietje Mosch zijn getrouwd op 11 mei 1806 in Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.