Genealogie Coret » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 37:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Clasina Gerarda de Graaf (1886-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Clasina Gerarda de Graaf.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria Sophia Grondel (1887-1954) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria Sophia Grondel.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Joseph Brandon (1887-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Joseph Brandon.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelis Goudriaan (1889-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelis Goudriaan.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hendrikus Eerden (1891-1963) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hendrikus Eerden.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johannes Dorsman (1893-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johannes Dorsman.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Adriana Helena Zuidweg (1894-1950) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Adriana Helena Zuidweg.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johan Carl Haack (1898-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johan Carl Haack.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Albertus Franciscus Adrianus Grondel (1909-1960) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Albertus Franciscus Adrianus Grondel.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Adriana Maria Coret (1913-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Adriana Maria Coret.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.