Genealogie Coret » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 1 - 10 van 1.484:

Er is een akte bij Regionaal Archief Dordrecht gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes (geboren in 1631), een kind van Huijbrecht Jan Huijbrechts en Petronella Wouters, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Maria Huijben

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Broeders (geboren in 1636), een kind van Adriaen Adriaen Broeders en Jenneken Jan Huijben, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Cornelissen (geboren in 1658), een kind van Rijck Cornelis Rijcken en Lijnke Jans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna van Gastel (geboren in 1674), een kind van Joannes Hendrixsen van Gastel en Antonia Willem Govarts, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Boudewijn van Grondelle (geboren in 1727), een kind van Boudewijn van Grondelle en Willemina Zeemans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dijmpna de Gruijter (geboren in 1731), een kind van Cornelius de Gruijter en Gertrudis Fransen van den Assem, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria van Spreeuwel (geboren in 1734), een kind van Joannes Jansen van Spreeuwel en Catharina Merten Rijcken, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willemina van Grondelle (geboren in 1735), een kind van Jeremias van Grondelle en Gijsbertje van Buuren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joanna de Gruijter (geboren in 1735), een kind van Cornelius de Gruijter en Gertrudis Fransen van den Assem, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Langstraat Heusden Altena gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna van der Schuijt (geboren in 1735), een kind van Cornelis Ariensz van der Schuijt en Cornelia Jansen de Bruijn, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.