Genealogie Coret » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 1.484:

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geijsbertje van Grondelle (geboren in 1778), een kind van Hendrik van Grondelle en Adriana van Oosten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adrianus van Grondelle (geboren in 1779), een kind van Hendrik van Grondelle en Adriana van Oosten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Henrica Catharina de Hoogh (geboren in 1787), een kind van Wilhelmus de Hoogh en Maria Catharina Post, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lambertus Bolkesteijn (geboren in 1795), een kind van Petrus Bolkesteijn en Elisabeth Fremie, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lambertus (geboren in 1795), een kind van Petrus Bolkesteijn en Elisabeth Fremie, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gertrudis Broekhoven (geboren in 1802), een kind van Arnoldus Broekhoven en Catharina van Hulten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacoba Broekhoven (geboren in 1803), een kind van Arnoldus Broekhoven en Catharina van Hulten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes Broekhoven (geboren in 1805), een kind van Arnoldus Broekhoven en Catharina van Hulten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Eindhoven gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nicolaus van den Wittenboer (geboren in 1806), een kind van Arnoldus van den Wittenboer en Maria Janssens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nicolaus van den Wittenboer (geboren in 1806), een kind van Arnoldus van den Wittenboer en Maria Janssens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.