Genealogie Coret » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 1.461 - 1.470 van 1.484:

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Mina de Jager (overleden in 1958), een kind van Egbert de Jager en Hermina Klomp Jan, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Janna de Jager

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arnoldus van der Heijden (overleden in 1958), een kind van Petrus Dominucus van der Heijden en Wilhelmina Francisca van Leeuwen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Louwinus Maas (overleden in 1959), een kind van Louwinus Maas en Geertruida Butselaar, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrika Geertruida Frerichs (overleden in 1959), een kind van Gregorius Frerichs en Hendrika Geertruida Brizee, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Rosina Maria van der Mast (overleden in 1959), een kind van Willebrordus van der Mast en Drika Wolters, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Johanna Slagmolen (overleden in 1959), een kind van Johannes Slagmolen en Kaatje van Brenen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Helena Vierdag (overleden in 1959), een kind van Hendrik Jan Vierdag en Maria Kuijpers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Theodorus Scheffers (overleden in 1959), een kind van Ulke Adrianus Scheffers en Christina Elisabeth Verwoert, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Catharina van Rooij (overleden in 1960), een kind van Henricus van Rooij en Gerardina Elisabeth de Werd, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Reinardus Eijkelboom (overleden in 1960), een kind van Coenraad Eijkelboom en Evertje de Graaf, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.