Genealogie Burgers » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 29:

Eugéne François Nicolas d'Hamecourt en Maria Johanna Anna Huberta Janssen zijn getrouwd op 7 november 1844 in Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hermanus Henricus Hubertus Vermeulen en Elisabeth Maria Francisca Huberta Janssen zijn getrouwd op 1 juni 1853 in Aarle-Rixtel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Aarle-Rixtel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Godefridus Johannes Antonius Hubertus Janssen en Sophia Hendrika Dorothea Raupp zijn getrouwd op 10 april 1861 in Stratum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Stratum » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Burgers is geboren op 9 oktober 1865 te Stratum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Stratum » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Henricus Hubertus Janssen en Elisabeth Maria Dings zijn getrouwd op 16 augustus 1875 in Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Louise Janssen is overleden op 6 juli 1879 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Aalst » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Elisabeth Maria Francisca Huberta Janssen is overleden op 23 januari 1880 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Aalst » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Godefridus Johannes Antonius Hubertus Janssen is overleden op 13 februari 1884 te Zeelst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zeelst » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Arnoldina Antonetta Hoppenbrouwers is overleden op 13 januari 1885 te Gestel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Gestel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Henricus Hubertus Janssen is overleden op 21 december 1887 te Zeelst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zeelst » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.