Genealogie Bovenschen / van Gelderen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 665:

Cornelia Kleij is geboren op 8 februari 1850 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Slange en Maria Klinkenberg zijn getrouwd op 8 augustus 1850 in Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Cornelia Kleij is overleden op 7 juni 1851 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johanna van Rooij is geboren op 9 maart 1853 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johannes van den Broek is geboren op 15 december 1853 te Ginneken en Bavel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Ginneken en Bavel » Burgerlijke Standregister / Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Joseph Frans Oberholzer is geboren op 16 augustus 1854 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Maria Pas is geboren op 14 maart 1856 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Frederik Gerard van Gelderen en Adriana Adamina van Hoek zijn getrouwd op 28 april 1856 in Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Hendrikus Matheus Kleij is geboren op 22 februari 1857 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Geertruij Johanna Adriana van Gelderen is geboren op 4 april 1857 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.