Généalogie Bertrand - Hutsemékers » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 40:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Petrus Laurentius Hendrix (1891-1971) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Petrus Laurentius Hendrix.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Théodorus Hubertus Cosemans (1892-1971) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Théodorus Hubertus Cosemans.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria Ida Hendrix (1894-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria Ida Hendrix.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria Hubertina Cosemans (1899-1986) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria Hubertina Cosemans.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Theodorus Hendricus Hubertus Cosemans (1900-1935) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Theodorus Hendricus Hubertus Cosemans.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria Catharina Ida Hendrix (1900-1970) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria Catharina Ida Hendrix.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Mathias Hubertus Leers (1903-1980) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Mathias Hubertus Leers.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Anna Maria Sophia Leers (1904-1988) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Anna Maria Sophia Leers.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Zef Wetzels (1904-1989) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Zef Wetzels.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Elisabeth Weber (1905-1984) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Elisabeth Weber.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.